Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ


Την πιο ξεκούραστη φετινή νίκη τους πέτυχαν στο δεύτερο αγώνα τους στο Γκραν Σλαμ της Ελβετίας οι Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη.

Το ελληνικό δίδυμο (Νο 11 του ταμπλό) αγωνιζόταν κόντρα στις Βραζιλιάνες Λίλι/Λουάνα (Νο 27), οι οποίες όμως δεν κατέβηκαν στην αναμέτρηση, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζαν.

Επομένως, η νίκη δόθηκε με 2-0 σετ (21-0, 21-0) στις Ελληνίδες, που εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του 6ου ομίλου με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην α' φάση των νοκ-άουτ αγώνων.

Την Πέμπτη (12:00), οι Τσιαρτσιάνη/Αρβανίτη αντιμετωπίζουν τις Γερμανίδες Γκόλερ/Λούντβιγκ (Νο 6), οι οποίες επίσης μετρούν 2 στα 2, με το νικητή της συγκεκριμένης αναμέτρησης να κατακτά την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στη β' φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν σε ανάλογη περίπτωση και πριν από μία εβδομάδα στο Σταβάνγκερ, με τις Γερμανίδες να παίρνουν εύκολα τη νίκη με 2-0 σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...