Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΤΟΥ 3ου BVA WOMEN SATELLITE


Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10/7, το 3ο BVA MEN-WOMEN SATELITE στο SANDnFUN Beach Sports Center στο VILLAGE Shopping & camp more στο Ρέντη.
Το τουρνουά που ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου με την συμμετοχή 12 ανδρικών και 6 γυναικείων ομάδων σε ομίλους, τελείωσε μετά από πολλούς όμορφους αγώνες την ίδια ημέρα το βράδυ στις 21.00 με τις απονομές στις νικήτριες ομάδες των δύο κατηγοριών. Στον τελικό των γυναικών οι Αλεξίου-Παπαδάκη, επιβλήθηκαν των Μάρκου-Αγγελοπούλου με 2-1 σετ, ενώ στον τελικό των ανδρών οι Τσιγαρίδας-Μαρούτας νίκησαν τους Κλώνο-Κεχαγιά με 2-1 σετ, σε αγώνα επίδειξης αφού ο συμπαίκτης με τον οποίο ο Κλώνος έφτασε στον Τελικό (ο Κατσιβέλης) αναγκάστηκε να αποχωρήσει εσπευσμένα για προσωπικούς λόγους.
Στις απονομές οι αθλητές παρέλαβαν από τον κύριο Γιώργο Σαραντέα (υπεύθυνο Βeach Volley της SANDnFUN) αναμνηστικά διπλώματα, δωροεπιταγές: από το αθλητικό κατάστημα VOLLEYSTORE στην Καλλιθέα, την εταιρεία WILSON, το κομμωτήριο HAIR CUT της Κατερίνας Σαραντοπούλου στην Νέα Σμύρνη καθώς και T-shirts από την LIFE IS GOOD και το SANDnFUN Beach Sports Center.

*Απονομές Γυναικών:( από αριστερά: Μάρκου, Aγγελοπούλου, Γ.Σαραντέας, Παπαδάκη, Αλεξίου)


3 σχόλια:

  1. Ποια ειναι αυτή η Παπαδάκη? Δεν την ξέρω... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεγαλύτερη κεντρική της Δραπετσώνας, κόρη του Γιώργου και της Δέσποινας και αυριανή πρωταθλήτρια στο μπιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα suuuure :P Με κολακεύετε πάντως :Ρ :Ρ :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...