Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

4ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Συνεχίζεται σήμερα ο διαγωνισμός μας, με τους αγώνες του μουντιάλ για τους οποίους σας ζητάμε την πρόβλεψη σας για τα ακριβή σκορ, στους αγώνες:
ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ
Αν δεν υπάρξει κάποιος να βρει έστω και ένα ακριβές σκορ, τότε θα μετρήσει η πρόβλεψη του αποτελέσματος (1, Χ ή 2).
Ο νικητής, σήμερα θα κερδίσει ένα DVD με τα καλύτερα στιγμιότυπα των μουντιάλ του 1982 στην Ισπανία και του 1986 στο Μεξικό.
Το 1982, ο ΄΄Ναρανχίτο΄΄ υποδέχτηκε στην Ισπανία την Ιταλία του Πάολο Ρόσι, του Τζοφ, του Καμπρίνι, του αείμνηστου Σιρέα, του Ταρντέλι, του Αντονιόνι η οποία κατέκτησε ένα μάλλον απρόσμενο ΄΄στέμμα΄΄ απέναντι στη Γερμανία των Ρουμενίγκε, Σουμάχερ, Καλτς, Λιτμπάρσκι. Ένα ΄΄ευρωπαικό΄΄ Μουντιάλ με θέαμα από τη Γαλλία των Πλατινί, Τιγκανά, Ζιρές, Αμορός αλλά και ουσία από την πανίσχυρη Πολωνία. Αποτυχία Βραζιλιάνων και Αργεντίνων.
Το 1986, η απάντηση των Αργεντίνων και ένας μύθος γεννιέται, ο Ντιέγκο Μαραντόνα, που οδηγεί με το...χέρι του Θεού (στη φάση του Μουντιάλ με την Αγγλία) αλλά και την απαράμμιλη τεχνική του τους ΄΄γκαούτσος΄΄ του Μπιλάρδο στην κορυφή. Παιχνίδια που κρίθηκαν στα πέναλτις, διαιτητικά ΄΄εγκλήματα΄΄ αλλά και παίκτες αξίας, όπως οι Λίνεκερ, Ουίλκινς, Φούτρε, Σίφο, Κέλεμανς, Πφαφ, Ματέους, Μάγκατ, Μπρέμε, σας προσφέρουν πλούσιο ΄΄μενού΄΄. 

4 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΑ DVD ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΤΟ 1990(ITALIA), TO 1994(USA) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΤΟΥ 1986??
    ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2-0
    ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΧΙΛΗ 1-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2-0
    ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ 0-1
    ΠΛΗΘΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2-1
    ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ 2-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΜΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ DVD ΘΑ ΤΟ ΔΟΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...