Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

2ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Συνεχίζουμε σήμερα με το 2ο διαγωνισμό μας, ο οποίος είναι ίδιος με το χθεσινό. Συγκεκριμένα, σας ζητάμε να προβλέψετε τα σημερινά αποτελέσματα (1, Χ ή 2) των τεσσάρων σημερινών αγώνων του μουντιάλ.
Οι σημερινοί αγώνες, είναι οι εξής:
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ
ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ
ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΑΝΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ
Ο νικητής θα κερδίσει ένα σπάνιο DVD, των γκολ του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής της περιόδου 1982 - 3, από το αθλητικό αρχείο της ΕΡΤ.
Το τέταρτο επαγγελματικό πρωτάθλημα πήγε στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό, ενώ η εντυπωσιακή Λάρισα ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τερματίζοντας στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, ενώ ο Παναθηναικός απογοήτευσε τους φίλους του καταλαμβάνοντας την 6η θέση.
Νίκος Αναστόπουλος, Θωμάς Μαύρος, Γιώργος Κούδας, Ντίνος Κούης, Γιάννης Βαλαώρας σε στιγμές μοναδικές μέσα από το πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σαραβάκος βλέπει την κόκκινη κάρτα στη Λεωφόρο φορώντας τη φανέλα του Πανιώνιου, η Λάρισα παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο και νικά με 4 - 1 την ΑΕΚ ενώ ο Δημήτρης Σειταρίδης - πατέρας του Γιούρκα - αποσπά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 2 - 2 στη Λεωφόρο.
Οι προσπάθειες μερικών από τις μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδόσφαιρου προς τέρψη των παλαιότερων και προς γνώση των νεότερων.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ - Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ 1
    ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ 2
    ΚΑΜΕΡΟΥΝ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ X
    ΔΑΝΙΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ Χ
    ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΙΚΙΝΓΣ-ΝΑΚΑΜΟΥΡΑ!!!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡ - Ν. ΖΗ 2
    ΣΛΟ - ΙΤΑ 2
    ΔΑΝ - ΙΑΠ 1
    ΚΑΜ - ΟΛΛ 1
    ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...