Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Ολες οι εξαγγελίες περί νέας Κυβερνητικής Διακυβέρνησης της χώρας με άξονες την αξιοκρατία – την ισότητα αλλά και τη διαφάνεια πήγαν περίπατο κ. Παπανδρέου.

Ο Υπουργός σας κ. Ραγκούσης και ο Υφυπουργός σας κ. Μανιάτης, από κοινού και με μόνο κριτήριο την εξυπηρέτηση ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ φίλων, αλλά και μικροπολιτικών συμφερόντων ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τον Δήμο ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ σύμβολο προβολής της Ελλάδας και του Πολιτισμού μας.

Κ. Γερουλάνο δεν αντιδράτε, όταν το μόνο που ενδιαφέρει τους συναδέλφους σας ,είναι πως θα βάλλουν στο χέρι το ΤΑΜΕΙΟ του Δήμου ΜΥΚΗΝΑΙΩΝ καταστρέφοντας έτσι ΤΟΤΕΜ του Ελληνικού Τουρισμού και πως θα εξυπηρετήσουν τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ.

Κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ μην σας εγκλωβίζουν, όλοι αυτοί οι δήθεν αξιόλογοι συνεργάτες σας και δεν αλλάζεται κατ΄ελάχιστο τις τερατογεννέσεις του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ απαιτεί και διάλογο και τόλμη να αλλάξετε έστω και στο και πέντε τα ανοσιουργήματα των σύγχρονων ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΩΝ στην ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...