Τρίτη 18 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΗΛΘΕ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ

Στο παρά 5 τελικά, η πλευρά Μαυρομμάτη δέχτηκε τη συναινετική τελευταία πρόταση που του απευθύναμε και στο Πρωτοδικείο, κατατέθηκε μία πρόταση κοινή, η οποία προέβλεπε το 21μελες δ.σ. να το συγκροτήσουν 9 μέλη από την πλευρά μας, κρατώντας όμως τις θέσεις του Πρόεδρου και του Γ. Γραμματέα και 12 μέλη από την πλευρά του.
Την τελευταία στιγμή παρουσιάστηκε και μια τρίτη κίνηση από την πλευρά Μαυρομμάτη, της οποίας σκοπός ήταν η διάσπαση των δύο πλευρών και η επιλογή και απ΄ αυτούς αριθμό συμβούλων, ώστε η πλευρά Μαυρομμάτη να έχει 14 μέλη και η δικιά μας μόνο 7.
Τελικά η πρόταση και η απόφαση του Πρωτοδικείου, περιλαμβάνει τα εξής ονόματα:
ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ Γιώργος, ΖΕΤΟΥ Ελένη, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Άγγελος, ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ Γιώργος, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Γιώργος, ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ Δημήτρης, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης, ΡΟΥΣΣΗΣ Νίκος, ΦΟΥΚΑΣ Βαγγέλης, ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Αχιλλέας, ΜΠΕΡΓΕΛΕΣ Νίκος, ΚΟΚΛΑΣ Χαράλαμπος, ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ Μαρία, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Φωτεινή, ΤΟΥΡΣΟΥΓΚΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ Κώστας, ΠΙΚΗ Σοφία, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ Κώστας, ΒΑΛΣΑΜΗΣ, ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ.
Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή περιλαμβάνει 6 νέα ονόματα που δεν υπήρχαν στο προηγούμενο δ.σ., αλλά η έκπληξη ακούει στο όνομα του Καλπακτσόγλου, τον οποίο δεν πρότεινε η πλευρά Μαυρομμάτη, αν και έδειξε στη γ.σ. του Σαββάτου πλήρη υποταγή και αποστροφή στην προηγούμενη διοίκηση.
Από τα ονόματα αυτά, αναμένεται να ψηφιστούν ο κ. Μελισσουργός στη θέση του Πρόεδρου και ο κ. Κυριακίδης στη θέση του Γ. Γραμματέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...