Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΗΤΤΑ ΣΤΟ 5ο ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Μεταμορφωμένη σε σχέση με το χθεσινό αγώνα με τα Γιάννινα, παρουσιάστηκε στο σημερινό αγώνα με την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, η ομάδα μας χάνοντας όμως με 3-2 (25-19, 21-25, 13-25, 25-18, 15-11).
Οι παίκτες μας τήρησαν το χθεσινό όρκο που έδωσαν για νίκη μας στο σημερινό αγώνα, έπαιξαν κατά διαστήματα εκπληκτικό βόλεϊ, αλλά κάποια κενά διαστήματα στην απόδοση μας και τα εμφανή κενά στην 6άδα, δε μας άφησαν με καλό συναίσθημα.
Η ομάδα μας μπήκε με όρεξη στον αγώνα, αλλά το 1ο σετ, χάθηκε μάλλον εύκολα. Η ίδια απόδοση συνεχίστηκε και στο 2ο σετ, στο οποίο φτάσαμε να χάνουμε με 20-12, αλλά με μια επική ανατροπή κάνοντας σερί 13-1, καταφέραμε να το κερδίσουμε με 25-21, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετς.
Στο 3ο σετ, η ομάδα μας μπήκε με τη φόρα του προηγούμενου, παίζοντας καταιγιστικό βόλεϊ και το κερδίσαμε πολύ εύκολα με 25-13.
Στο 4ο και 5ο σετ, επανήλθαν τα κενά διαστήματα στην απόδοση μας και μοιραία ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός από την τελική φάση.
Τώρα, αύριο μας περιμένει ο τελευταίος μας αγώνας για τη φετινή περίοδο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αγώνας ο οποίος είναι τελείως αδιάφορος και για τους δύο αντίπαλους γιατί ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί και μεις έχουμε αποκλειστεί.
Στο σημερινό αγώνα, έπαιξαν οι: Φύτρος, Νάστος, Μπουλγάρου, Ν. Μαρμαρινός, Βιαντρόφσκι, Πολλάλης, Γ. Καλαφατέλης(λ), Κ. Λ. Κογκαλίδης, Τζαννετουλάκος.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Παπαδόπουλου και Μιχαήλογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...