Τρίτη 25 Μαΐου 2010

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ 4ο FORTHNETGROUP TOURNAMENT



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Μαίου, στο κλειστό γυμναστήριο Δραπετσώνας, το 4ο FORTHNETGROUP TOYRNAMENT, στο μίνι βόλει.
Στο τουρνουά πήραν μέρος 35 ομάδες, από τους εξής συλλόγους: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ, ΑΕ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΙΑΣΟΝΑΣ, ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ, ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν προσκεκλημένοι του Αθλητικού Οργανισμού και επειδή θέλαμε το τουρνουά να έχει ουσία δεν το αφήσαμε ανοιχτό σε δηλώσεις συμμετοχής. Και λέμε θέλαμε να έχει ουσία, γιατί σε αυτό το τουρνουά, φυσικά και είχαμε νικήτριες ομάδες, ανά ηλικιακή κατηγορία, φυσικά αναδείχτηκαν MVP και φυσικά τα παιδιά έπαιξαν πολλούς αγώνες και το ευχαριστήθηκαν. Και εδώ είναι η διαφορά μας με τα κατά τόπους άλλα τουρνουά που διοργανώνονται, στα οποία λαμβάνουν μέρος πάρα πολλές ομάδες, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα από τη στιγμή που τα παιδιά παίζουν μόνο δύο αγώνες των 10 λεπτών και στο τέλος, το μόνο που τους μένει είναι η ταλαιπωρία και η απορία ποιος κέρδισε. Γιατί σε όλες τις μορφές του αγωνιστικού αθλητισμού, πρέπει να υπάρχει νικητής.
Στα αγωνιστικό μέρος του τουρνουά: Στα αγόρια, νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος σε ένα φοβερό τελικό κέρδισε την ΑΡΜΕΝΙΚΗ με 27-25.
Στα κορίτσια, στις ηλικίες των γεννηθέντων 1999-2000-2001 κλπ, νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ΑΡΤΕΜΗ που στον τελικό κέρδισε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με 25-17.
Στις ηλικίες γεννηθέντων 1997-98 κέρδισε η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ που στον τελικό κέρδισε τον ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ με 25-16.
Να σημειωθεί ότι το τουρνουά διοργανώθηκε με το σύστημα του διπλού αποκλεισμού και οι ομάδες που έφτασαν στους τελικούς, αγωνίστηκαν σε 5 ή 6 αγώνες.
Όλοι οι συμμετέχοντες πήραν δώρα από τη FORTHNET και τη NOVA.

MVP του τουρνουά αναδείχτηκαν, οι: στα αγόρια ο Ντένις ΚΟΛΕΒ του Ολυμπιακού (γιος της διεθνούς αθλήτριας του Ολυμπιακού Έλενας Κόλεβα) και στα κορίτσια η Ειρήνη ΓΩΓΟΥ της Αργυρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...