Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ Α΄ ΕΣΚΑΝΑ

Tεράστια επιτυχία για το αντρικό τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας, το οποίο με την πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑΝΑ, κατάφερε και κέρδισε την άνοδο του στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στη βαθμολογία.
Να σημειωθεί, ότι:
1. Η ομάδα μας είχε ένα πολύ χαμηλό προυπολογισμό και κατάφερε και ξεπέρασε ομάδες με 5πλάσιο αυτής.
2. Στα 5 χρόνια λειτουργίας του αντρικού τμήματος, έχουμε κερδίσει 3 ανόδους. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.
3. Μετά από πολλά χρόνια, ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, του χρόνου θα αγωνίζεται στη Α΄ ΕΣΚΑΝΑ.
Συγχαρητήρια, στον προπονητή της ομάδας μας Σάκη Καλλιπολίτη, στο βοηθό του Νίκο Παππά, στους αθλητές μας, στους προπονητές των υπόλοιπων τμημάτων Βαγγέλη Πεταλά (από τους βασικούς δημιουργούς της ομάδας) και Γιώργο Κεφαλίδη και σε ολόκληρη την Επιτροπή Διοίκησης του μπάσκετ.
Και κάτι τελευταίο. Για το σύλλογο μας που ιδρύθηκε το 2002 και έχει μεγαλουργήσει σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί, η φετινή είναι η μεγαλύτερη όσον αφορά τα ομαδικά αθλήματα. Μην ξεχνάμε, ότι εκτός από την άνοδο του αντρικού μπάσκετ, τη φετινή περίοδο πανηγυρίσαμε, το πρωτάθλημα Β΄ ΕΣΠΕΔΑ γυναικών στο βόλει, το κύπελο ΕΣΠΕΔΑ αντρών στο βόλει και την άνοδο των παίδων του μπάσκετ στην Α΄ ΕΣΚΑΝΑ. Αν σε όλα αυτά, προσθέσουμε και τις Πανελλήνιες επιτυχίες των άλλων αθλημάτων (ρυθμική, καταδύσεις, τραμπολίνο), τότε μιλάμε για ένα τοπικό σύλλογο που στην περιφέρεια του Πειραιά, θα πρέπει πολύ να ψάξετε για να βρείτε κι αυτό χωρίς επιτυχία.
Τουλάχιστον, εμείς στη Δραπετσώνα έχουμε τον αθλητισμό για να μπορούμε να χομογελάμε λίγο μέσα στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...