Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

Όλα δείχνουν ότι η κυβέρνηση πήρε τις τελικές αποφάσεις τις για την κατάργηση του Δήμου Δραπετσώνας, με την σύμφωνη γνώμη των βουλευτών της στην Β’ Πειραιά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ (Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα) το οποίο δεν έχει διαψευσθεί μέχρι σήμερα συμφωνήθηκε η διάλυση του Δήμου μας σε κοινή σύσκεψη του υπουργού εσωτερικών Ραγκούση και των βουλευτών της Β Πειραιά.

Καλό είναι, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στη Δραπετσώνα να θυμηθούν τους βουλευτές που εξέλεξαν και οι οποίοι διαλύουν τον Δήμο μας, ώστε να τους καταψηφίσουν στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν. Με την σειρά είναι:

1. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

















2. ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ















και 3. ΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ


Θα σας το υπενθυμίζουμε σε κάθε ευκαιρία, αλλά έχετε και σεις το νου σας.
Μαύρο στους παραπάνω. Να μην ξαναδούν ψήφο από την Δραπετσώνα.



Δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης αλλά δεν έχει και καμιά σημασία.
Δεν έχει σημασία επίσης ο πραγματικός λόγος που αφήνουν το Πέραμα αλώβητο και διαλύουν την Δραπετσώνα.



Μπορεί να ευσταθούν οι φήμες που θέλουν υπέρ του Περάματος δάκτυλο της κινεζικής COSCO σχετικής με την επέκταση του εμπορευματικού σταθμού,
ή ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η αποσιώπηση της παράνομης κατάληψης ολόκληρου του βουνού από το ιερή μονή των αγίων πατέρων στο Σχιστό (δείτε σχετικά)

Γιατί όπως ξέρουμε η εκκλησία είναι ισχυρότερη από τον κάθε υπουργό που παριστάνει τον αναμορφωτή με σχέδια τύπου Καλλικράτη, που εν τέλει σκοπό έχουν τον ευκολότερο έλεγχο των τοπικών κοινωνιών από απρόσωπα δημαρχιακά σχήματα.

Παριστάνει τον αναμορφωτή ο υπουργός - δεν είναι.
Γιατί αν ήταν θα ξεκινούσε τις μεταρρυθμίσεις του από την Β’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, την κοιτίδα της πολιτικής αθλιότητας της χώρας μας. Αλλά εκεί χρειάζονται καρύδια και ιδεολογικό υπόβαθρο. Γι αυτό προτιμά να μετατρέψει και τους Δήμους σε μικρογραφίες της υδροκέφαλης Αθήνας.

Την Τρίτη και 13 στην πλατεία Κοσκινά, στις 7 το απόγευμα, θα γίνει η συγκέντρωση κατά του Ραγκούση και του σχεδίου του.
Είναι απόλυτη ανάγκη να μαζευτούμε όλοι εκεί.
Aντιγραφή από drapetsona-manos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...