Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ 2010

Κυπελλούχο ΕΣΠΕΔΑ για το 2010, αναδείχτηκε το αντρικό μας τμήμα σήμερα το μεσημέρι μετά από ένα συγκλονιστικό στην εξέλιξη του αγώνα με αντίπαλο τον ΤΕΛΑΜΩΝΑ, με 3-2 (21-25, 25-20, 25-21, 19-25, 16-14), στο επιβλητικό κλειστό PAVILLION.
Ο αγώνας παρά την αγωνιώδη εξέλιξη του, δεν ήταν και πολύ καλός ποιοτικά. Λίγο το άγχος του τελικού, λίγο το εντυπωσιακό γυμναστήριο που στα μάτια των αθλητών έμοιαζε με τη Μέκκα του βόλει, δεν επετράπη και στις δύο ομάδες να παίξουν πολύ καλό παιχνίδι. Απ΄ αυτά έδειξε περισσότερο επηρεασμένη η ομάδα μας, λόγω και του κατά πολύ μικρότερου μέσου όρου ηλικίας.
Η ομάδα μας, μπήκε μουδιασμένη στο γήπεδο, αλλά σιγά - σιγά έδειξε να συνέρχεται και ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και κατάφερε έστω και στο 5ο σετ - το οποίο το γύρισε από 9-5 - να σηκώσει την κούπα και να τη φέρει στη Δραπετσώνα, η οποία είναι η δεύτερη για φέτος μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του beach volley, αλλά και η δεύτερη του αντρικού τμήματος στη σάλα, μετά το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΠΕΔΑ το 2003.
Άριστη η διαιτησία της κας. Κυριόπουλου και του κ. Μιχαήλογλου, όπως και των εποπτών της κας. Μεταξά και του κ. Κολτσίδα.
Η ομάδα μας, αγωνίστηκε με τους:
ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ: Οικονομόπουλος.
ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ: Τσικάτος. (Πετρακόπουλος)
ΑΚΡΑΙΟΙ: Ν. Μαρμαρινός, Κισκήρας. (Φύτρος, Νικολαίδης)
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ: Κ. Γ. Κογκαλίδης, Ραμμόπουλος. (Στρατηγός)
ΛΙΜΠΕΡΟ: Πολυχρονιάδης.
Δε χρησιμοποιήθηκε ο Βιαντρόφσκι.
Αύριο θα ακολουθήσει πολύ πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από τον τελικό και από την Τρίτη, θα υπάρχει στο ιστολόγιο μας σε βίντεο ολόκληρος ο αγώνας.
Όποιος ενδιαφέρεται αύριο Κυριακή στις 11:00, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση από το SPORT TV.

2 σχόλια:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...