Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Την ήττα γνώρισαν οι κορασίδες στην 3η αγωνιστική και τελευταίας του Α΄ γύρου της Β΄ φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος στον εκτός έδρας αγώνα με το Γ. ΖΩΗ με 3-0 (22-25, 25-27, 14-25).
Η ομάδα μας, παρουσιάστηκε με πολλές ελλείψεις λόγω της ταυτόχρονης τέλεσης του αγώνα των γυναικών. Ένα άλλο σημαντικό σημείο, είναι το εξής: ενώ ο αγώνας είχε οριστεί με ώρα έναρξης 17:30, ξεκίνησε στις 19:26. Δηλαδή με 2 ώρες καθυστέρηση. Αυτό βέβαια, σημαίνει ότι τα κορίτσια μας που είχαν φύγει από τη Δραπετσώνα στις 15:30, περίμεναν 4 ολόκληρες ώρες για τον αγώνα και 80΄ η διάρκεια του και 30΄ η επιστροφή, έφτασαν στο σπίτι τους στις 21:30. 6 ώρες για έναν αγώνα βόλει.  Και καταλαβαίνουμε όλοι μας τι σημαίνει αυτό για κοριτσάκια που την άλλη ημέρα έχουν σχολείο.
Οι απορίες μας, είναι οι εξής:
1. Πώς δέχτηκε η ΕΣΠΕΔΑ, τον ορισμό του αγώνα στις 17:30 (ώρα εκτός προκήρυξης), ενώ ήταν ορισμένος αγώνας παίδων στις 16:00 και ενώ ήξεραν ότι στις 12:00 και στις 14:00 υπήρχαν οι τελικοί αγώνες νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ, οι οποίοι με τις απονομές θα διαρκούσαν πολύ περισσότερο και λόγω της ίσης δυναμικότητας των ομάδων. Ποιό τελικά είναι το όριο μεταξύ δύο αγώνων;
2. Οι αθλήτριες του Γ.ΖΩΗ, άρχισαν να φτάνουν στο γήπεδο, μετά τις 18:00. Κάτι ήξεραν; 
3. Μήπως η ώρα έναρξης του αγώνα, ορίστηκε σύμφωνα με τον αγώνα των γυναικών του συλλόγου μας;
Πάντως δίνουμε συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, για την απόδοση τους μετά απ΄ αυτήν της πολύωρη αναμονή γιατί έπαιξαν πολύ καλό βόλει και απέδειξαν ότι αν είμασταν λίγο πιο τυχεροί στην κλήρωση, θα δίναμε το παρών και στην τελική φάση.
Η ομάδα μας, αγωνίστηκε με τις: Κ. Λαζαρίδου, Παναγιώτου, Κωτίδου, Αναστασοπούλου, Καραγιαννίδου, Χίου, Αθανασάκη (λ), Μέτα, Καραμήτσου, Σιμιτζή.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μιχαήλαρου, Πανουργιά.
Ο άλλος αγώνας του ομίλου μας ΑΡΤΕΜΗ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, αναβλήθηκε λόγω συμμετοχής της ΑΡΤΕΜΗΣ, στην τελική φάση των νεανίδων.

1 σχόλιο:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...