Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ

Σα σήμερα το 2002, ιδρύθηκε ο σύλλογος μας που αποτελεί δημιούργημα στελεχών του δήμου μας και του Αθλητικού Οργανισμού.
Ένας σύλλογος που στα 8 αυτά χρόνια, κατάφερε και έκανε αισθητή την παρουσία του, όχι μόνο στην πόλη μας, όχι μόνο στον Πειραιά, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού τα Πανελλήνια πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα που έχουμε κατακτήσει είναι τόσα πολλά που κανένας άλλος τοπικός σύλλογος στην περιφέρεια του Πειραιά δε μπορεί να διανοηθεί.
Πάνω απ΄ όλα όμως, θα σας θυμίσουμε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο με το Θωμά ΜΠΙΜΗ και τις δύο 7ες Ολυμπιακές θέσεις με τους Γιάννη ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ και Σωτήρη ΤΡΑΚΑ, που πανηγυρίσαμε το 2004 στο άθλημα των καταδύσεων.  
Αλλά δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου μας, σε όλα τα αθλήματα. Είναι και ο αριθμός των αθλητών, που έχουν εμπιστευτεί το σύλλογο μας για να αθληθούν. Συνολικά και στα 7 αθλήματα (βόλει, μπάσκετ, καταδύσεις, ρυθμική γυμναστική, τραμπολίνο, πυγμαχία, beach volley) στα οποία δραστηριοποιείται ο σύλλογος μας, αυτή τη στιγμή  ο αριθμός των αγωνιστικών μελών φτάνει στο νούμερο 850, αριθμός πολύ μεγάλος αν αναλογιστούμε ότι απευθυνόμαστε σε μια πόλη 14.000 κατοίκων.
Για την ιστορία του συλλόγου μας, σε λίγο καιρό θα υπάρξει μια πλήρης και εκτενή αναφορά.
Τελειώνοντας, θα σας αναφέρουμε τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου μας, που στις 03/02/2002, ημέρα Κυριακή, συγκεντρώθηκαν και υπέγραψαν την ίδρυση και το καταστατικό του συλλόγου μας:
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
ΤΣΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος
ΦΩΤΙΟΥ Ξένια
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Γεώργιος
ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ Γεώργιος
ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ευστάθιος
ΜΑΓΓΑΝΑΣ Γεώργιος
ΛΗΜΝΑΙΟΣ Νικόλαος
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ρούλα
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ Φεβρωνία
ΣΚΙΑ Ζωή
ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ Γεώργιος
ΦΩΤΙΟΥ Αντρέας
ΓΑΛΑΝΙΔΟΥ Ιωάννα
ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ Ηλίας
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μιχαήλ
ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ Κωνσταντίνος
ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος
ΑΓΓΕΛΟΥ Μιχαήλ
ΚΑΒΟΥΡΑΣ Μιχαήλ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Αθανάσιος
Στην ίδια γ.σ. αποφασίστηκε η διοικούσα επιτροπή, την οποία αποτελούσαν, οι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ Γεώργιος
ΜΕΛΗ: ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ευστάθιος
              ΤΣΙΡΙΔΗΣ Γεώργιος
              ΦΩΤΙΟΥ Ξένια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...