Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΟ FINAL - 4 ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Στο final - 4 προκρίθηκαν οι έφηβοι, μετά και τη χθεσινή τους νίκη επί του ΑΟ Γ. ΖΩΗ με 3-1 (22-25, 25-20, 25-22, 25-19). Η ομάδα μας, έπαιξε πολύ άσχημο βόλει και αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους μας, ενόψει της τελικής φάσης, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. 
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τρύπα και Βελώνη. Μοναδική παραφωνία η επίδειξη κίτρινης κάρτας στον έφορο της ομάδας μας κ. Τσικάτο, γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα, ομιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Ας μας πει ο κ. Τρύπας, σε ποιο κανονισμό διαιτησίας το γράφει αυτό; Στου μπάσκετ ; Μπορεί. Κύριε Αντωνούλη, Πρόεδρε της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ, μαζέψτε τους γιατί τα δύσκολα έρχονται. 

Στο χθεσινό αγώνα, αγωνίστηκαν, οι: Καρουζάκης, Τσικάτος, Κισκήρας, Φύτρος, Κ. Γ. Κογκαλίδης, Βιαντρόφσκι, Ν. Μαρμαρινός(λ), Γρηγοριάδης, Μπούτσικας.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια: Ολοκληρώθηκε η έκπληξη και η ΑΡΜΕΝΙΚΗ, επικράτησε και στον 2ο αγώνα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με 3-2 και προκρίθηκε και αυτή. Ο ΜΙΛΩΝΑΣ, κέρδισε για 2η φορά τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ με 3-0 και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κέρδισε το ΜΟΣΧΑΤΟ με 3-0. Όλες οι ομάδες έκαναν το 2-0 στις νίκες και έτσι τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης, είναι τα εξής:
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ. Αύριο στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην ΕΣΠΕΔΑ, για να καθοριστούν το γήπεδο των αγώνων, η ημερομηνία και ο τρόπος διεξαγωγής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...