Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Τη νίκη πέτυχαν οι έφηβοι, στο χθεσινό προημιτελικό αγώνα με το Γ. ΖΩΗ, με 3-0 σε 59΄ (25-19, 25-18, 25-22). Ο αγώνας ήταν πολύ κακός ποιοτικά, γεγονός στο οποίο συνετέλεσαν και οι δύο ομάδες. Η ομάδα μας, αγωνίστηκε όσο το επέτρεπαν οι συνθήκες για να φτάσουμε στη νίκη. Έτσι έγινε το 1-0 στις νίκες και θέλουμε άλλη μία την επόμενη Τρίτη, για την πρόκριση μας στο final - 4.

Η σύνθεση μας: Καρουζάκης, Κισκήρας, Βιαντρόφσκι, Τσικάτος, Ν. Μαρμαρινός, Κ. Γ. Κογκαλίδης, Γλακουσάκης (λ), Μπούτσικας, Γρηγοριάδης, Χατζηπέτρου, Φύτρος.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ 3-0
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ 0-3
Η έκπληξη βέβαια, έγινε στο Περιστέρι, όπου η ομώνυνη ομάδα έχασε από την πολύ καλή ΑΡΜΕΝΙΚΗ, η οποία τώρα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση της στην τελική φάση. Το λυπηρό βέβαια σε αυτό τον αγώνα, είναι τα επεισόδια που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα, μεταξύ των παικτών. Ας ελπίσουμε, στο δεύτερο αγώνα, να επικρατήσει η σύνεση και η ψυχραιμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...