Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ


Πραγματοποιήθηκε χθες 29/12/09 για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά στη μνήμη του αθλητή της ομάδας μας Κωνσταντίνου ΠΕΤΡΙΔΗ.
Συγκεκριμένα, η αντρική ομάδα του συλλόγου μας, αντιμετώπισε την ομάδα ΄΄ΦΙΛΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ΄΄, την οποία συγκροτούν αθλητές που υπήρξαν συμπαίκτες του.
Παρόντες ήταν τα μέλη της οικογένειας του Κωνσταντίνου και όλοι οι φίλοι του που έκανε όλα αυτά τα χρόνια που πρόσφερε στο άθλημα μας.
Ιδιαίτερο τελετουργικό φέτος δεν υπήρξε, γιατί θα πραγματοποιηθεί μεγάλο τουρνουά με τη λήξη των πρωταθλημάτων, αφού για την τωρινή περίοδο ομάδες ανέστειλαν την παρουσία τους.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ κέρδισε με 2-1 (25-23, 25-21, 22-25).
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Οικονομόπουλος, Τσικάτος, Ν. Μαρμαρινός, Πετρακόπουλος, Βιαντρόφσκι, Νικολαίδης, Κ. Λ. Κογκαλίδης (λ), Χατζηπέτρου.
ΦΙΛΟΙ Κ. ΠΕΤΡΙΔΗ: Χριστοφοράκης, Συμεωνίδης, Σκαρτάδος, Γούλιας, Κρόκος, Ψωμιάδης, Φλαούνας (λ), Χαλαβαζής (λ), Ευαγγέλου, Κόλλιας,  Σεραφειμίδης, Τριανταφύλλου, Πλήθης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους διαιτητές κ. Τοψιδέλη και την κα. Δαρείου.   
Αντί επιμύθιου αφιερώνουμε τη σημερινή μας μουσική επιλογή στον Κωνσταντίνο, γιατί  ήταν...SIMPLY THE BEST.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...